Lycka i vårat nya hem


Vår uteplats. 

På lördag har vi bott i vår nya lägenhet i två veckor. Och det står fortfarande en hel del ouppackade kartonger både i kök, vardagsrum och i Leas rum.  Men vi väntar på att några gubbar ska komma och tapetsera vardagsrummet och Leas rum. Förra veckan var vi och bestämde tapeter och när jobbet väl är klart kommer det bli så underbart bra. 

Jag trivs som fisken i vattnet i detta hem. Att flytta hit var det bästa vi gjort på länge. Att jag varit nedstämd mycket länge är för min närhet ingen hemlighet, men bara av att flytta har det släppt. Som en sten. Miljön påverkar så himla mycket, och ja, mer än vad jag själv trodde. 

Området är underbart, och grannarna ska vi inte tala om. Varenda en har hälsat, välkomnat oss till gården och de hoppas att vi kommer trivas. Det kunde inte bli bättre. Tänk vad bra detta blev. 

Det går även en diskussion här hemma, imellan åt, angående ett lockande beslut. Men för att vara säker måste jag se hur det blir med min framtid med jobb och utbildning. Jag är rätt säker på min sak, så till våren kanske. Och om vad, kan jag berätta när vi vet. Det är endast till min syster som jag har avslöjat denna fundering.