Kanon kul

De senaste dagarna har varit kanon, och denna dag/kväll har jag skrattat mig till tårar och kramp. Men tiden räcker inte till att uppdatera, även fast jag vill. Men i morgon är det jul, och nu ska jag sova och ladda inför en ny och mysig dag ! 

kort uppdatering

idag har Lea och jag spenderat det mesta av dagen med Ida och Milo. väldigt trevligt, och kul. Kom hem vid halv 6, och sen dess har vi inte gjort mycket. Lea ligger nu och sover i din säng, så jag ska passa på att somna jag med och hoppas på bättre sömn denna natt.

Every journey begins with a single step

 
You'll never finish if you don't start.
 
Med tanke på att jag har varit sjuk, så har vågen ändå visat minus även efter denna vecka. Nu har jag ett minus på 2,9 kg sedan jag började besöka gymmet. Och jag har bara 1 cm kvar till mitt mål till min födelsedag, kanske kan öka målet ytterligare ?
 
Idag var första passet för denna vecka. Så himla skönt, så nu hoppas jag inte på någon mer sjukdom, för nu jäklar ska jag fortsätta försöka komma iform. Jag vill, och jag kan.

A race you'll never win

 
Running away from your problems, is a race you'll never win.
 
Idag har jag bakat bullar, slått in mammas födelsedagspresent, duschat och gjort mig fin. Och så har vi varit på kalas hemma hos mamma. Åh, jag mår ju så bra där hemma. Man bara släpper allt, och min familj skulle jag ju aldrig klara mig utan.
 
Denna vecka har tusentals tankar ekat i mitt huvud, oh jag blir inte klokare för det. Det börjar släppa, och det börjar kännas bättre. Alla har sina stunder, men var det tvunget att komma nu, inför jul? Jul är det bästa på året enligt mig, bättre än att fylla år. Men det är ju bara att se framåt.
 
Just nu försöker jag att beställa en julklapp till mig själv. Men det krånglar, så snart ger jag upp och tar det imorgon istället. Jag hoppas på att få hem den innan jul. Ja, det är en ny telefon. Min är nästa sprilans ny, men det var alldeles för konsigt att gå från Iphone till Sony. Så en ny Iphone får det bli för min del. Ingen 5a, en 4a. duger mycker bra till mig!

Leas första steg

I Torsdags, på mammas födelsedag, tog Lea sina första steg. Fyra stycken små steg. Det är så häftigt att se, och man blir så glad. Det har varit på gång länge, och nu kom det. Även i går och idag har hon tagit steg helt själv.
Tänk så mycket man får se det första året. Lea är 10 ½ månad, och enligt mig är det tidigt, och det är så himla kul. Nu är man bra stolt!
 

Gårdagen, samt denna dag

 
Konsentrerad.
 
Igår körde jag mitt första gympass på över en vecka, sedan jag blev sjuk. Jag är inte riktigt bra än, men ville få igång kroppen lite. Det kändes, och det var jobbigare, men jag tog det himla lungt. Så jag hoppas att mitt hjärta mår bra ändå. Idag känns det att det var över en vecka sedan. Det känns i armar och rygg, men det är ju bra det.
 
Efter mitt gympass blev jag bjuden på lunch av Emils mamma, efter det åkte vi till Lekia och bill och bull, kollade julklappar, busade och fikade. Efter det åkte vi hem till Ida och Robert. Himla trevligt.
 
Idag har det varit lugnt, och nu senae på eftermiddagen, blev vi bjudna på mat på napoli. Sen kom Emils föräldrar hit, och nu sitter vi och kollar på så mycket bättre, och ja, jag är fortfarande lite kär i Darin. I morgon ska vi hem till mamma för att fira henne, som fyllde i torsdags, på Lucia. Så grattis igen, underbara mamma.
 

Tisdag

Min näsa är bättre idag, men jag tror min hals blir värre och värre. Nu framåt kvällen har jag knappt kunnat prata alls. Det är inge höjdare när Lea, som vanligt babblar som bara den.
 
Men idag har jag inte bara suttit inne och inte gjort någonting. Vid kl 13, tog jag bussen in till stan, och där träffade jag Ida och Jessica. Jag behövde kolla lite, men bra som jag är så glömde jag plånboken i Emils bil, så ja. Kolla, fick jag göra. Men nu vet jag ju iallafall, nästan säkert vad Lea får för kläder till Jul. Hon kommer bli jättefin. När Emil slutat jobbet kom han oh hämta mig, sen har jag och Lea varit ensamma. Så jag passade på att göra risgrynsgröt, för första gången någonsin. Kunde inte blivit bättre. Men jag måste bort och köpa sirap. Ja, för mig är det ett måste till tomtegröt.
 
Jag har precis fått lilltösen att somna, så nu ligger hon i sin säng. I morgon hoppas jag på att bli snäppet bättre, så att jag kanske kan ta ett lugnt pass på gymmet på torsdag, så min kropp kommer igång igen. Dessa sjuka dagar har jag känt mig så omotiverad, så jag bara måste få igång även min hjärna.

Youre the worlds greatest.

 
Så länge jag lever, kommer jag göra allt för dig.
Jag älskar dig, du är allt, mitt hjärta.

Motivation

Been waiting for some motivation ?
Be your own motivation. Run when you dont want to. Eat a bowl oh fruit when you want a bag of chips. And love your body when you look in the mirror. You're the only one holding you back. 
 
Now, get out there and prove yourself wrong. 

En lång söndag

 
Du är den finaste jag mött.
 
Precis kommit hem, efter att ha varit borta hela dagen. Har varit på julmarknad, fixat en födelsedagspresent till mamma och varit i Godegård. Men nu är vi äntligen hemma. Skönt att bara ta det lugnt, för det har jag gjort alldeles för lite denna helg.
 
Vi sitter och kollar på The Mentalist och jag käkar plopp. En grej som är bra med att vilja komma i form är att man kan unna sig något litet någon dag, men dagen där efter vara på goda banor igen. För det är viktigt att veta, att man ska unna sig något, någon gång ibland, annars blir det väl bara tråkigt? Men i rätt mängd förståss.
 
Det känns som det sitter rakblad i min hals, som skaver när jag sväljer, hostar och pratar. Men min röst ska vi väl inte ens prata om. Men nu kan det nog bara bli bättre, för värre hoppas jag inte att det kan bli.

"Lek" i snön

 
Lea sitter i snön
 
Lea har idag fått känna lite på snön, oh ja.. hon råkade även rulla runt och få hela ansiktet fullt med snö. Inte alls populärt. Men lite spännande var det nog att få se snön, eftersom hon var nyfödd när snön senast var här.
 
Jag fixade lite med designen, och det får vara så ett tag. Lite gullig och fin. Nu har jag precis kollat klart på "Så mycket bättre" och jag tror jag blivit lite småkär i Darin. Men nu ska jag lägga Lea, sen ska vi sätta på nyaste Johan Falk som vi passade på att hyra när vi var oh handlade förrut på Maxi.

Julbak.

Emil har precis gått iväg till sin träning. Skönt att dom bytt ställe, så nu behöver han bara gå tvärs över vägen här hemma. Lea ligger och sover och jag ska julbaka. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men som får vänta tills i kväll också, för att jag måste handla hem lite grejer. Jag hoppas att jag kan få ihop några bilder också.
 
Och det värsta med pepparkaksdeg är ju... att man hinner äta upp halva degen under tiden då man gör dom.

A big difference

 
När jag stalde mig på vågen fick jag en liten chock. Men det gjorde mig glad men nu när jag är sjuk finns det inte mycket mer att göra än att vila. Så som sagt, jag sattsar på att bli frisk tills på måndag så jag kan köra påt igen.
 
Målet till min 20 års dag, vilket är om 1 ½ månad är att minska 2 cm runt mina höfter/mage. Och på 1 ½ månad lär det väl inte vara några svårigheter. Jag har alltid haft breda höfter, och ja, det KAN vara fint men man ska väl inte överdriva. Visserligen är jag himla mycket mindre än vad jag tidigare varit.
 
På måndag ska jag banne mig vara frisk, och jag ska visa mig själv att jag kan!

Leas och min torsdag

 
Lea redo att möta vintern.
 
Lea har varit krasslig de senaste dagarna, och spenderat hela nätterna mellan mig och Emil. Så det resulterar i att även jag har dragit på mig något skit. Veckan som började så bra. Men förhoppningsvis blir det inte värre än min lätta huvudvärk och mina hesa hals. Ja, man skulle kunna tro att jag var en pojk som kommit i målbrottet, typ.
 
Idag har Lea och jag varit på Bill och Bull för att träffa syskon + barnen. Jättekul. Och nu är det så himla nära.. snart går Lea helt själv. Snart behöver hon inte hålla mina händer. Så himla kul, men tiden går alldeles för fort.
För några timmar sen fick vi besök av Emils familj, trevligt. Och nu ligger Lea och sover, och jag hoppas på att jag kan få sova själv en längre stund denna natt om jag ska orka en hel dag själv i morgon.
 
I Morgon ska Emil på Julbord med jobbet sitt, bjuden jag med. Glad för det, men dessvärre känner jag inte för ett julbord även denna helg, och jag vill bara vila så gott det går. Så Lea och jag blir ensamma i morgon, en Fredag, inte superkul men mysigt. Ska julbaka lite och få lite julkänsla i vårt hem. Det blir kanon.

Start today

 
Start Today
 
Nu är vecka två klar och imorgon går jag in i vecka 3. Och nu tar jag i lite till. I två veckor har jag nu tränat hela kroppen tre gånger i veckan och vid de andra tillfällena har jag för det mesta kört på kondition, ben/rumpa och mage, eller armar och rygg. Men nu ska jag lägga till några gruppass i veckan. Tror det kommer bli superkul.
 
Det finns inget roligare än att se resultat, och kom ihåg. Ett litet resultat är alltid bättre än ingenting alls.

Min vecka

 
En snabb liten uppdatering om veckan efter min sega uppdatering.
 
I Tisdags var vi först på läkarbesök, och fick ett "gratulerar, hon är jättefin" kändes väldigt bra. Och nu har hon kommit upp till tvåsiffrigt på vågen. Ja, hon vart ju också 10 månader i tisdags. Stor tjej. Efter det gick jag upp en stund till Ida där mamma skulle laga lite mat, sen lånade jag och Ida Emils bil och åkte till Linjöping. Köpte hem lite kul, men bäst av allt min jacka! Nu slipper jag frysa ihjäl i vinter. Underbart.
 
Kan inte komma på så mycket vi gjort i veckan, jag har tränat de dagar jag brukar och haft mys med min tjej. Igår (lördag) startade jag dagen med en bra frukost följt av gymmet. Emil åkte upp med Lea till Gokarthallen där SMK Motala skulle köra lite. Jag tog en halvtimme själv på stan efter, och åkte sen upp och kolla vem som vann. Efter det åkte vi hem och städa, duscha och gjorde oss iordning.
 
Strax efter kl 3 kom mamma och Anders hit. Emil och jag skulle ju upp till Duntis på Julbord, så det blev Leas första riktiga barnvakt. Kändes konstigt eftersom jag max varit borta 1½ - 2 timmar förrut. Och likaså hon tyckte det var konstigt. Men Maten var god, sälskapet är som alltid, bäst. Jag hade kul och det var så himla skönt att komma hem sen, även om Lea låg oh sov.
 
Lea sov hela natten, väldigt skönt. Vid kl 12 idag mötte jag Ida på stan för att kolla lite, synd bara att det ska vara så himla kallt. Vi åkte sen till Lekia i bråstorp så jag kunde köpa lite julklappar till Lea, det blir nog bra det. bestämde sen att jag skippa gymmet, så det blir en vilodag.  Emil tog med sig kebab hem, och nu sitter vi och kollar på Tintin.