Glasögon


Denna känslan är helt otrolig. Att kunna se allt så himla klart. Ni anar inte. Jag får se det som en tidig julklapp till mig själv. 

Lista

Nästa vecka åker Emil och jag till Ullared, mysigt på nåt sett. Jag ska försöka mig på en lista, inget onödigt vilket det aldrig blivit men bara behövande saker. Längst upp står julklappar. Men också grejer till bebisen, ganska mycket. Det får bli en sysselsättning under morgondagen. 

Ikväll har jag kämpat med min historia, men jag glädjer mig åt att det bara återstår 2 arbeten, plus slutprov sen blir det tio gånger roligare. 

5 år


Igår var vår 5 års dag. 

Vi gick ut oh käka kinamat, och bion tar vi i helgen. Mysigt. Jag borde egentligen  sitta med datorn i knät och skriva på mitt arbete, men de senaste dagarna har jag inte varit med alls. Igår låg jag och sov när Emil hade hämtat Lea på dagis. Tröttheten har verkligen slått till.

Har svårt att koncentrera mig, tycker att det ämnet, vilket är historia är väldigt svårt, och jag förstår inte hälften av det jag ska skriva. Känns som jag läser, slänger ihop några ord och bildar ett arbete och skickar in. På min senaste inlämningen fick jag betyget C. Alltså ett VG, och jag förstår verkligen inte hur det har gått till. Men antagligen är jag bättre än jag tror. Och jag är jätteglad över det. 

Jag ska fortsätta ligga här i soffan och halvsova, kolla på under the dome när det börjar om jag inte redan somnat. I morgon ska det fixas klart i köket. 

Onsdag

Jag har precis tagit min plats i soffan för att vila. Hade mer än gärna fortsatt min städning och lite pyssel som jag började med klockan 9.30 i morse. Men detta är första gången jag känner att kroppen säger imot när jag anstränger mig mycket, jag vet att det är viktigt att lyssna på kroppen, speciellt i mitt läge med bebis i magen och det är precis vad jag tänker göra. Jag ska ligga här och njuta av att hela magen rör på sig och tanken av att det bara är 10 veckor kvar till bebis är beräknad. 

Annars är denna dag speciell, för mig. Dessvärre vart inte vår weekend av på grund av annat, så denna flyttar vi till nyår eller början på nästa år. Men ett besök till Ullared ska vi göra denna månad och så ska jag äntligen (!!) skaffa mig glasögon. Besökte optikern igår för en undersökning, helt otroligt vilken värld jag kommer leva i sen. Då jag ser. Om 10-14 dagar är dom klara, två par dessutom. Ingen rolig utgift, men så himla värt det.

Hjärta


En bra början på veckan

En väldigt skön helg har just passerat, en lugn och skön. I lördags körde Emil sin sista Rallytävlig för säsongen, och den sista tävligen över huvud taget och det känns skönt. Lea och jag fick en hel dag för oss själva, som många andra dagar. Mysigt. Valde att denna helg skulle bli så stressfri som möjligt, och så fick det bli. Så himla skönt.
Igår vid kl 9 på morgonen började jag röja i Leas rum, monterade isär hennes garderob plockade och fixade. Och senare under dagen fick Lea ha barnvakt några timmar så Emil och jag åkte själva in till Ikea för att handla lite. Ny matta, lådor, möbler osv. Dagen avslutades med en besök på några timmar hos våra vänner.
 
Nu är det stökigt och mycket grejer överallt, men i morgon ska det sättas ihop möbler och pysslas lite med annat medan lillan är på dagis. ♥
 
Dagen har för det mesta spenderats hemifrån. Kl 8.30 var jag på sjukhuset, för att stanna i två timmar. En speciell koll på blodsocker, vilket är en grej när första barnet föds ganska stort. Jag var faktiskst lite nervös, men när hon sedan säger att allt ser perfekt ut, och att magen mäts osv och kommer precis på medelstrecket blir man inget annat än glad. Känns som bebis inne i magen är himla stor redan, pga att vissa rörelser gör väldigt ont, men fick det förklarat för mig varför. Så bebis är nog inte en jätte ändå.

Friendship