Ultraljud vecka 20

 
Hej hallå, du fina ♥
 
Denna dag har jag väntat på i några veckor. Skulle kunna ligga i den där bädden hela dagen. Och kvinnan som gjorde själva ultraljudet var så himla bra, helt perfekt. Berättade om precis allting, var aldrig riktigt tyst. fick veta allt hon kolla, och se så himla många delar av kroppen som jag inte skulle ha någon aning om annars. De andra ultraljud jag gjort förrut, så har jag aldrig hört så mycket. Så jag är nöjd över denna dag. Och lika fina bilder som jag fick med Lea. Perfekt.
 
Tanken var att få reda på om det var en liten lillasyster eller en lillebror. Men liten där inne valde att ha navelsträngen mellan benen, och på så vis såg det ut som både en tjej och en kille på samma gång. Alltså, ännu mer spänning. Bara 20 veckor kvar tills min stora fina tjej blir storasyster ♥
 

PluggElin

 
- En tråkig mobilbild,
 
Detta är min förmiddag, och det kommer även att bli min kväll sen när Lea sover. Dagen har annars mycket att bjuda på, och jag kommer nog känna mig aningen stressad, om det inte flyter på lika bra senare som det gör nu. Ska försöka få ihop en text om en auktoritär ledare, och så även en annan text om rektorer. Det går bra nu!
 
 

Onsdag

Idag har jag pluggat, jag har putsat fönster i vardagsrum och sovrum, varit ute på promenad, ätit god mat, och nu ikväll har vi fått upp en rullgardin i sovrummet. En himla skillnad att bara ha rena fönster i hemmet, men rullgardinen skulle vi skaffat för länge sen. Så nöjd ! 
 
Förväntansfull inför morgondagen, som också kommer bestå av mycket skrivning. Men nu, en titt på mitt arbete innan jag slocknar för dagen. 

Create a life that feels good on the inside

 
 

Trött tisdag

 
Har precis mumsat i med denna läckerhet en honungsmelon och har intagit min plats i soffan. Galet trött idag, men halv 2 ska Lea hämtas på dagis. Så en timme till kan jag ligga oh halvsova. 
 

Magen i v 20

 
Jag har sällan känt mig bekväm, men när jag efter leas förlossning rasade av 20 kilo som jag gått upp, och efter det 15 kilo till kändes det nogorlunda bra. Jag vet att jag gått upp ett par kilo sen dess, och så flyttade bebis in i magen. Alltså inte längre fokus på att gå ner i vikt, så bra kost som jag kan och så mycket motion jag kan bara.
 
I morgon går jag in i v 20, alltså halvvägs. Jag har gått upp 2,5 kilo, men känns som om det skulle vara 10 kg. Kanske för att magen blev så stor på en gång. Men jag gillar hur magen växt, hur jag nu ser ut. Om du inte gillar dig själv, vem ska då göra ? Jag har Leas lillasyster/lillebror i magen, och jag älskar mitt liv och det är Underbart.
 
Folk kommer alltid att döma, folk kommer alltid ha åsikter. Men dessa männsikor, har antingen för mycket fritid, eller så har dom inte insett att de själva är problemet de vill klaga på. Jag har en fin familj, få vänner men de finaste och jag skulle aldrig låta något ändra på det. Och det borde inte du/ni heller.
 

Nöjd tjej

 
 
Hon kunde nog inte blivit gladare. ♥
 
Hon har inte längre tid att mysa lite längre på morgonen, hon ska upp och hämta sin vagn. Så fort vi kommer innanför dörren efter att ha varit iväg, ska hon in och hämta den innan hon ens hunnit ta av sig ytterkläderna. Hon vill gärna visa vad fin den är, och man märker så så tydligt att hon är så himla nöjd. Finns nog inte mycket som kan slå denna. Ska se till att köpa hem ett kök åt henne med, men inte riktigt bestämt vilket av alla som finns.
 
Lea är fortfarande hos sin farmor och pappan är på folkrace. Jag fixat i varadagsrummet, och nu fattas det bara att putsa fönstrena, mindre kul men ett måste. Och om en stund ska försöka hitta lusten att laga mat.
 
 

Barnledig

 
 
 
Ett fåta bilder från kolmården. Fick inte bästa bilderna, men dom duger. Och bilden jag hellst ville visa ville inte laddas upp. På den röda pandan.
 
Ikväll är Emil och jag barnlediga, då Lea är uppe i godegård hos sin farmor. Och det är så här vi spenderar den kvällen, i soffan framför tvn och med en påse naturgodis. En lugn kväll, och i morgon är jag själv mesta delen av dagen. Ska passa på att fixa här hemma, då jag hade lite kul med sprayfärg igår. Ska bli kul att köpa andra färger. Annars ska jag ta det lugnt och vila min rygg, som för den delen blivit bättre.
 
 
 
 

Min första inlämning

Jag har precis skickat iväg min första inlämning. Hoppas att den duger och att det blev bra. Börjat kika på nästa, som ska skickas in senast fredag nästa vecka. Men nu är jag alldeles för trött för att börja skriva på den. Nu ska jag sova, en himla massa!

Min fina Lea på kolmården

 
 
Igår handla vi hela städavdelningen på Maxi, både jag och Emil. Överdriver något, men skönt att ha allt hemma, så nu är det dags för mig att städa badrum och kök timmarna innan Lea ska hämtas på dagis. Sen tar vi en promenad till stan, tills Emil kommer hem.
 

Nytt i garderob, till hemmet, och ny dator

Igår var Emil och jag iväg vid kl 9 på morgonen, påväg till Linköping. Lea skulle hämtas av sin farmor på dagis så vi hade hela dagen på oss. Och det var precis var vi behövde, hela dagen. Både för oss själva, men också för att vi inte åkte hemmåt förrens vid kl 18 på kvällen.
 
Eftersom jag inga byxor kan ha, så stod det på listan att hitta men också kläder till Lea. Kläder till Lea, 4 Max-böcker som hon älskar, en dockvagn, ett par plagg till mig, nödvändiga saker från IKEA och så viktigast, en dator. Jag är jättenöjd med gårdagen, och också jättenöjd med min dator. Nu kan jag plugga på ett himla mycket enklare sett, och nu kan det också vara roligare att ha med kameran då jag kan fixa och trixa på en bra dator. Och den att jag hade presentkort på 1800, gjorde ju susen. Mindre att betala.
 
Jag lär också ha världens gladaste tjej när hon kommer hem från dagis idag, då jag satt ihop vagnen och hon ska även få sina böcker. Hade hon fått syn på det igårkväll hade vi aldrig fått henne att sova. Så jag ser fram imot hennes reaktion.
 
Nu ska jag fortsätta med min inlämning som ska vara inne på fredag. Jag tror detta kan bli bra.

Städat

 
 
Två sidor av vårat sovrum.
 
Jag har spenderat ett antal timmar till stt städa. Sovrum och vardagsrum. Vilken skillnad det kan bli med lite grönt i fönstret, nya påslakarn, rent golv, kuddar och filt i soffan, osv. Och ett stort plus är att Emil kommer hem med denna fina orkidé ! 
 
Nu sitter jag i soffan och myser medans Emil försöker lägga skruttan. Imorgon väntar en lugn dag, och kalas på kvällen. 

Kärleksmums

 
En sån där härligt god kärleksmums. 
 
Just i detta nu ligger jag i sängen bredvi Lea som precis har vaknat efter att ha sovit i 3 timmar. När hon vaknat till ska vi ställa hosd och steka pannkakor så vi får något i magen stilla Emil kommer hem som kör folkrace för tillfället. Sen vet jag inte vad som väntar denna dag. 
 

Kula

 
Pang sa det så hade jag en liten kula på magen. Redo för dagen promenad. 

En bra dag

 
Min fin man. 4 årig förlivningsdag igår. Puss. 
 
Idag har varit en bra dag. Inget som måste göras, utan bara ta den som den kommer. kl 11 var jag på infomöte angående mina studier. Vi har kollat in i stan, fikat, bokat tid hos frissan och så har jag även fått vila någon timme nu på kvällen. 
 
Vi blev frågade om att följa med till Bill och Bull, Leas favorit ställe, så varför inte. Dagens motion ! Nu ligger fisan och sover och bebis har party i magen tror jag. Jag har lämnat in studieförsäkran och lämnat en beställning hos Jollyroom (Hoppas på bra stöd i både rygg och mage) . Så nu är det även min tur att krypa ner under täcket.

Frukost

 
Alltså, så himla god frukost. Äpple- och kanel smoothie, ett stort glas mjölk och en ostsmörgås.
 
Lea är nu på dagis, så under tiden ska jag ta och dammsuga och torka golv. Sen väntar en promenad med lillfis. 

En aning fluffig

 
Min lilla cirkusapa
 
Har haft en riktigt bra dag med mina två. Vi har börjat diskutera vagn och börjat kolla, lycka till säger jag till mig själv. Än har vi ett tag kvar, men tiden bara springer iväg, verkligen. 
 
Jag känner mig rätt fluffig, kanske på grund av att jag inga kläder kan ha? Eller jo, men inga byxor eller liknande. Inne i vecka 18, och ett plus på 1,6 kg än så länge. Denna siffra hoppas jag inte ska öka så mycket denna gång. Ska försöka att inte lägga på mig extra kilon utöver själva graviditeten. Och ja, vecka 18 (redan!!) snart halvvägs och vart tar tiden vägen?
 
Lea är nu 1 1/2 år, och jag blir imponerad av denna tjej varje dag. Jag är inte den ända att säga att hon är en riktigt smart unge. Förstår allt, visar tydligt och lär sig hela tiden. Även om hon inte är intresserad med talet, så är hon en himla smart och också himla snäll tjej. Blyg oh tillbakadragen inför annat folk än mig och Emil. Det är min tjej det, vår fina tjej. Världens mest underbara och finaste unge. 

Bilolycka

 
 
Det känns så konstigt på nåt sett när man träffat personen, vet vem det är, står nära människor som känner honom väl. Jag vet vart hans hus ligger, att han har barn, "mannen dog omedelbart". Hinner man tänka något innan.
 
Ja alltså på nåt sätt tänker man annorlunda när man vet vem. Själv har jag en himla respekt för trafiken och kommer nog aldrig komma över min rädsla helt. 

Barnsängar

Det här med barnsängar är verkligen inte lätt alltså. Men om man ska hamna på ett rimligt pris så är dessa två favorier. Men än är det en stund kvar, och med tanke på att Lea redan klättrar upp och ner för soffan och vår säng kommer det inte vara några problem att byta från spjälsäng till en stor när det är dags. Men till dess hoppas jag också att vi hittat en något större lägenhet.
 
Nu ska jag om en stund hämta lillfisan på dagis, sen ska vi ge oss ut på en promenad.

Ny design

 
 
Två bilder från Varamon ♥
 
Nu har jag fått till den nya designen, och jag är faktiskt rätt nöjd ändå. Ska bara få till en personlig bild, men så länge en lånad bild som följde med designen.
 
Både igår och idag har jag fått rätt mycket gjort här hemma, städat kök, sovrum och börjat i Leas rum. Det lixom kliar lite att gå igenom bebiskläderna, men än så länge har jag plockat fram overallerna Lea hade när hon var nyfödd. Rätt skönt att ha det fint, efter att inte ha orkat städa. Fattas bara att åka till tippen med en del grejer.
 
Nu ska jag ta fram något mumsigt att äta, och just i denna mening kom jag på att jag köpte hem apelsiner igår. Bara en känsla av att "det måste jag ha", bra där. Så nu ska jag mysa ner mig lite i soffan innan det är sängdangs.
 

Söderköping

 
 
Jag har en ny bloggdesign färdig att ladda upp, nu när jag tänkt komma igång lite när jag snart slipper använda telefon till bloggen. Men den kommer upp om någon dag. 
 
Idag har familjen Johansson varit i Söderköping, ärendet vi hade gick inte som planerat men det var mysigt att upptäcka en stad jag aldrig besökt. Tanken var inte att åka in i stan, men det vart så ändå. Dessvärre var då kön till serveringen till smultronstället väldigt lång. Så vi tog varsin pizza istället.
 
Nu är Emil iväg, Lea sover och jag ligger jämter med stans huvudvärk. Ikväll äre mys framför ny Wallander. Fint !