Söndag

Har fått i mig en fruktsallad till frukost, och nu sitter jag och myser med Lea och äter godis, hah. Ska om en stund fixa iordning oss och bege oss ut på en promenad, medans Emil ska på Rallykurs. Och senare ska jag på ett sh'bam pass, synd att det inte är mer än två gånger i veckan.

Imorgon börjar jag skolan igen, och det är också början på Emils sista vecka på jobbet. Lea är snorig och det är nog inte poppis för någon av oss att vara hemma just denna vecka. Allt kommer på en gång.

Morgonmys

Motivation

Jag hoppas jag kan hålla min motivation uppe dessa år framför mig. Även om jag kanske är klar när jag är 25 eller mer. Men det är bara så värt det, när man kan uppfylla en dröm.

Bodypump och aerobic

Idag fick jag bra beröm från instruktören på aerobicsen. Det är ju bara andra gången för mig. Känns så himla bra.

Onsdag

Nu är Lea färdiginskolad på dagis. Det gick fort, men de tyckte att det gott så bra. Känns skönt nu när jag börjar skolan igen, nästa vecka. Känns konstigt, men efter förra veckans möte känns det bra på samma gång.

Idag är egentligen min vilodag, det är det oftast på onsdagar då det inte finns några roliga pass att gå på, och då brukar även Emil åka ut till Henke. Men jag gick ändå ner på gymmet och gav magen lite stryk. Imorgon har jag både bodypump och aerobic. En timmes styrka, en timmes kondition. Perfekt, för nu ska jag sätta fart på kroppen. Har även gjort mig ett träningsprogram där mage, ben och rumpa står i fokus, men ska bara få ut det på papper. Och jag ska även dela med mig av det.

Nu sitter Lea och jag i soffan och kollar på Family Guy i väntan på Sveriges mästerkock. Mysigt.

 

Pannkakor med varma äpplen

Gjorde mig några smarriga pannkakor igår. Fast lite nyttigare. Så himla gott, och det var något jag bara slängde ihop, oh sen ner i stekpannan.

1 ägg
2-3 msk turkisk yoghurt
1/2 dl mjölk
1 msk vetemjöl special fullkorn

Vispa ihop och stek. Vill du ha mindre fett, kan du steka utan smör i en teflonpanna, som jag gjort här på bilden. Till pannkakorna hade jag en klick turkisk yoghurt, och varma kaneläpplen. Så himla gott med varm frukt!

Onsdag

Idag spenderade Lea och jag två timmar på dagis, som hon kommer trivas ! Och jag är himla glad att hon lärde sig gå innan. I morgon ska hon vara själv en stund på dagis, då dom själva sa att hon verkar vara väldigt lätt att ha att göra med. Och så är det ju. Det kommer nog gå super, medans jag själv ska på möte i skolan.

Idag är vi själva då Emil är ute hos Henke och bygger folkracebil. Nu ska vi kolla Sveriges mästerkock och bara mysa !

Tisdag

Idag var Lea och jag på dagis, ja nu går det fort, för nu är inskolningen igång. Men det är himla mycket på engång, så man önskar att någon annan kunde tänka åt än.

Idag var jag för första gången oh körde sh'bam. Hur kul som hellst, absolut en favorit just nu! Men ajaj mitt huvud. Men bara jag inte behöver böja mig ner så är det ju okej, annars snurrar hela världen.

Sh'bam !

Tisdag

Igår hade jag mitt första bodypumppasset på över två veckor. Trodde det skulle bli tufft, men se där, jag hade orkar himla mycket mer så nästa gång ökar jag vikterna ! Det kändes skönt att köra igenom hela kroppen!

Just nu ligger Lea och sover bredvid mig, så när hon har vaknat ska jag ringa ett samtal så får vi sen se vart dagen tar vägen. Mycket att tänka på, mycket att stå i.

Leas första pulkaåkning

Mycket gjort

Igår fick jag mycket gjort, hann med att handla en sväng på östensson, baka bröd, tvätta, hänga tvätt, diska, laga mat, mysa en massa med Lea, och sen på kvällen städa i princip hela lägenheten. Känns skönt att få det städat och fint.

Idag har jag bakat mer bröd, men denna gång en limpa. Supergott,! Åkte till stan, mötte upp Leas farmor och faster så jag kunde träna en stund. Skönt! Nu sitter jag i soffan med Lea efter att ha sprungit runt överallt. Ja för nu ska hon göra allt på egen hand.

Eftersom min yrsel fortfarande är kvar, dock väldigt lite, så blir träningen lugn den hör veckan för att få igång kroppen lite. Nästa vecka har jag flera pass bokade, så nu siktar jag på mitt mål.

Jag har en målvikt jag vill nå, men jag vet att det kanske kommer ta tid pga styrketräning. Och egentligen är väl inte det viktigast, utan det är väl spegelbilden. Jag har gått ner 35 kg sen dagen då jag fick Lea, klarar jag 10 till? Självklart !

Söndag

Vaknade innan Lea denna morgon, kanske för att jag inte kunde somna om efter att Emil hade åkt. Idag är jag jättesugen på att åka till Linköping, men dessvärre är nog inte Emil lila positiv om den idén. Men om en stund ska jag iallafall se till att Lea och jag kommer ut på en promenad, i väntan på att Emil kommer hem igen.

Yrsel är för den delen kvar, och det är tur jag har vagnen att hålla i.

Fredag

Dags att gå upp. Göra frukost, fixa sig, åka till försäkringskassan, spendera onödig tid på stan, och sen mysa med den fina familj man har.