Inspiration


För lite mer än en månad sedan var jag hos frisören för klippning. Nu är det dags för att göra något åt färgen. Ett par- tre nyanser vill jag få till. Och detta är bilderna jag kommer utgå ifrån. Bilden nere i till höger tilltalar väl ändå mig mest.

10 dagar

 
Idag är min finaste 10 dagar gammal. Jag är så himla lyckligt lottad. Och jag kan inte önska mig något finare än mina två barn. 

Så underbar

 
Bilden är tagen av min syster. 
 
Detta är alltså lillebror, 6 dagar gammal. Alldeles alldeles underbar. Världens finaste kille. Våran Casper <3 

Eftervärkar

Det här med eftervärkar... Ja jag vet inte. Men känns bra dumt när min prins ligger i sängen och sover och det känns som att jag ska föda, igen. Bokstavligen.

Inte ens mina ben kunde hålla mig uppe och hela kroppen har en jordbävning. I denna stund kan jag i allafall ligga ner i sängen efter att ha bedövat hela magen och benen med kokhett vatten i badkaret. 

Just i denna stund tycker jag väldigt synd om mig själv. Och det är då himla tillåtet.

En lillebror

 
Nu är vår fina här. <3 finaste lillebror ! 

God morgon

Min klocka står på 6.15, och jag har varit vaken sedan 4.30. Absolut inte världens bästa natt när man skulle kunna somna ståendes. Inte ens sängen är skön, så jag har nu spenderat en timme i ett varmt bad och resten av tiden i soffan. 
 
Avundsjuk på Emil som kan ligga och snarka och sova. Jag försöker bara andas och slappna av. Lättare sagt än gjort, men detta klarar jag.