24 oktober

Han börjar bli stor min fina pojke, min fina Emil Casper. 
 
Min dator är fortfarande paj och den ska lämnas in nu så att jag får tillbaka den innan jul. Sen är det alla säkerhetsprogram som finns som gäller. Och då troligtvis byter jag även blogg och ska försöka ta den till en annan nivå. Lite mer uppdatering och mer seriös. Helt enkelt.
 
Julklappshögen börjar fyllas på och idag är det bara en månad kvar till årets bästa dag. Det återstår några fler rundor på stan, och även i nätbutikerna, pyssel och annat kul tillsammans med barnen. Vi har en underbar månad framför oss. 

6 år


Du är min bästa vän, och du kommer för att framtid ha en säker plats i mitt hjärta, oavsett vad. Du är min bästa vän, och jag behöver dig för att känna mig hel. Du är världens finaste pappa till våra två barn. Jag skulle vilja säga att det är våran 10 års dag idag, för det är så det känns. Men 6 år har gott, just idag. Så detta var från mig till dig. Jag älskar dig.

Trasig dator och renovering



Ja alltså, min dator är i stort sett paj. Detta hände en vecka innan garantin gick ut, och det är väl då man inser att en försäkring på en extra tusenlapp skulle vara värt det vid köpet.

Är väl ändå glad att jag har tagit tag i att skaffa mig en ny telefon. Gjorde susen. I fredags blev de iallafall klara med vardagsrummet och Leas rum, efter tre dagars jobb. 

Sån skillnad och så snyggt har vi fått det här hemma. Idag började jag även med att tapetsera i hallen. Så i stort sett är det bara vänta tills nästa år då vi får nya golv i hallen och båda sovrummen. 
Japp, vi trivs.