Garderob till bebis

 
 
 
 
Påfylld garderob till Bebis.
 
Jag har en lista på vad som behövs köpas, och hittills har jag påfylld bebisens garderob lite och jag har fastat för denna fina blåa färg. Och om några veckor ska vi boka våran vagn, så himla smidigt och bra att boka den till önskat datum och sedan hämta ut den. Eftersom vi inte vet var vi ska ställa den nu för tillfället så bokar vi den till slutet på Januari, och nu ska vi bara bestämma färg osv. Velar mellan mörkröd eller vit. Kär i båda två.
 
Förövrigt borde jag vara helt sysselsatt med att plugga, men kurslitteraturen i denna nya kurs har inte kommit men hoppas att den dimper ner i brevlådan idag. Förska inlämningen ska in i morgon.
Är inne på min tredje kurs, en himla mycket svårare än de andra två. På min sista inlämning i kursen kommunikation fick jag ett B, och vart så himla glatt överraskad. Nästa termin ska jag fortsätta med bara dessa pedagogiska ämnen. Det passar mig, och även för en blivande utbildning.
 
 

Uppdatering

 
Fin suris på promenad över nya bron ♥
 
Ja, jag har haft annat för mig, velat smyga in och skriva något men inte orkat. Och jag kan väl inte säga annat än att jag har varit i Ullared, visserligen för en månad sen men, och jag har fixat här hemma, målat om och fixat med nya möbler och förnyat de gamla. Och detta har jag bild på såklart. Annars trivs jag bara med hur allting ser ut, med min omgivning osv.
 
Det är redan den 25 Oktober, och jag fattar ärligt talat inte vart detta år har tagit vägen. Det har varit mycket motorsport denna höst som har tagit mycket av famlijens tid tillsammans. Men efter nästa helg är det slut på säsongen, äntligen. Vi har även en liten mini - weekend bokat om två helger som jag längtar mycket efter.
 
Har gått och sagt för mig själv att vi varit friska här hemma väldigt länge, och där fick jag det. I natt kom en basill till Lea, och nu är damen snorig som bara den. Men lika glad för det, som alltid. ♥