Klassresa

Har haft en underbar dag i Kolmården med min klass. Tacksam för att Lea fick följa med. Och äntligen har jag fått se det sötaste djuret jag någonsin skådat. Den röda panden. Herregud säger jag bara ! 

Världens lyckligaste

 
Jag må vara världens lyckligaste, japp det är nog så. 
 
Lea och jag har precis ätit vattenmelon till frukost och ska om en stund ta på oss lite kläder för att bege oss till stan och sen Bill och Bull / lekia och kolla. För idag är jag pigg nog att leta efter något att ha på sig i Sommar. 

Love can change us

 
För vad skulle jag göra utan min kära sambo, min bästa vän. Jag älskar dig.
 
Sitter just nu med färg i håret, ska snart sätta mig i bandet, raka ben och fila naglar. Det om något kommer få mig att må bättre, oh huvudvärken är äntligen borta för en stund i allafall, och även värken i kroppen är borta. I morgon väntar jag mig att vara frisk. 

Huvudvärk

Jag som började må så bra efter förkylningen, ligger nu nerbäddad i soffan med världens huvudvärk. Typiskt. Bara att lämna Lea på dagis gjorde mig genomsvett, mysigt att röra på sig. Hoppas nu att tabletten ska värka så att jag kan gå upp och studsa sen. 

Start again

 
- take a deep breath and start again. 
 
Jag har lixom hamnat lite efter på grund av den lilla tiden jag har fått över till annat utifrån skola och praktik. Men nu när Emil också kommer hem tidigare om dagarna så kommer jag äntligen finna tid igen. Sååå ikväll ska jag faktiskt till gymmet. Så himla skönt. 
 
Jag ska även variera min träning lite mer. Varva med både styrka och kondition men på olika sett. Jag ska lägga in ett yogapass (just för lugnet och kroppens skull) och 2-3 simpass i veckan. Något som inte legat på mitt schema förrut. Men med start nästa vecka pga att jag måste köpa mig badkläder ! 

En bra helg och en bra måndag

 
igår var det är bra dag, eller ja hela helgen var bra. Igår var vi uppe på duntis nästan hela dagen då det var folkracesprint, det gick ju så pass bra att sambon fick med sig en buckla hem. 
 
Idag har Lea och jag varit ute på promenad, kikat på stan och handlat. Emil kommer in till stan om en stund då ska jag ta mig tid till att sola. Skönt ! 

Lördagkväll

Idag har vi varit iväg i stort sätt hela dagen. Värmen har verkligen tagit på Lea, genomsvett och helt slut. Nu har hon somnat för kvällen Emil och jag kollat på Eurovision. Ingen hit än sålänge, men tycker ändå att det är häftigt att det är i Sverige. Och så håller man ju sina små tummar så att Robin får en bra placering.

Fredagskväll

 
Sitter och myser framför lets dance medans Emil försöker lägga Lea. Säger bara en sak, Marco ska vinna.
 
I helgen tänkte jag försöka ta mig till gymmet för första gången på länge. Bara min näsa slutar rinna, känner mig fortfarande flåsig så det gäller bara att ta det lugnt helt enkelt.

Solig fredag

 
Idag gick vi upp lite väl tidigt enligt mig men passade utmärkt för Lea. Vid kl 9 gick vi ut på en promenad, jätte varmt redan då. Sen vid halv 11 vart vi hämtad av Leas farmor så att jag kunde lämna in kläder och nyckel till praktiken. Så hej då säger jag där. Nu är vi hemma efter att vi även tog en sväng förbi lekia då Lea fick med sig en barbapappa hem. Nu har hon slocknat i min säng och jag stoppa något i magen.
 
De senaste dagarna har jag stoppat i mig precis det jag har varit sugen på. Varför blir man så sugen vid den här tiden på månaden, ja till er tjejer alltså. Alltid en gång i månaden! Kanske ska skärpa mig lite.

Bus utomhus

 
 
 
 
Ja, ne hon ser inte superglad ut men är det något hon verkligen älskar så är det att vara ute.

Finaste fina du

Fina bilder

 
Det blir sånt himla fint ljus när solen är framme och jag är rätt dålig på att ta fram systemkameran men nu passade jag på. Nu har jag fått så himla fina bilder på mitt lilla troll. Så någon dag när det inte blåser som bara den ska jag låta Lea gå på stranden i varamon och fånga några bilder där. Hon är ju bra fin min tjej, världens finaste.

Slut på praktik

 
 
Underbara du !
 
Nu är det klart att jag slutar praktiken nu. Så nu ska jag fokusera lite på skolan. Jag har trivts som bara den, personalen är underbar. Detta ställa var rätt för mig.
 
Men eftersom jag fortfarande är snorig så stannar jag hemma i morgon och försöker få lite energi till att städa. Hoppas även på fint väder så Lea och jag kan vara ute när hon kommit hem från dagis.
 
Nu ligger jag och blir killad på ryggen och känner hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre, så med detta säger jag god natt !

Make yourself proud

 
Den senaste tiden har jag kunnat kolla mig i spegeln och känna mig nöjd. Jag har inte kunnat träna (som jag tidigare skrivit) så där av har jag inte kunnat uppfylla mina mål osv lika lätt, men det känna ändå skönt att kunna känna så. För det viktigaste är att du själv trivs, inte för någon annan.

I chose to be happy

 
Jag tror jag lever rena drömmen. Jag har känt denna kille i 7 år. Han är min bästa vän, vi har idag varit tillsammans i 4 1/2 år, vi har bott tillsammans i snart två år, och har en dotter på snart 1 1/2 år. Allting är inte alltid toppen, men visst är det såhär jag vill fortsätta mitt liv. Jag älskar min sambo !
 
Oh för den delen vill jag bli frisk så jag kan besöka gymmet igen. Nu när jag förhoppningsvis inte behöver ha praktik längre, även fast jag trivts som bara den så behöver jag plugga och detta gör att jag även får lite tid över till det älskade gymmet.

Arg

Jag hatar dessa baskilusker som ska hoppa från person till person. Kan inte hitta på nåt utan att hjärtat snart hoppar ur. Och stackars Lea som hostar igenom nätterna. Arg är jag ! 
 
Emil har lämnat oss ensamma, Lea sover och jag är hungrig. Fint väder och jag kan inte gå ut. prositiv idag, men konstigt. 

Sjuk

 
Igår hade jag bra energi redan när jag vaknade. Gick bort för att sola vid kl 9, sen hem rensa kylskåp osv sen tog jag med Lea på en promenad ner till stan. Fick med mig ett par snygga byxor, en långkjol, två tshirtar och ett linne. Så nu har jag äntligen lite nytt.
 
På grund av vissa omständigheter här hemma har jag inte kunnat gå ner till gymmet. Emil och jag ses inte så mycket om dagarna och när han kommer hem 7, halv 8 på kvällarna vill inte jag spendera några timmar på gymmet direkt. Men det kommer som tur är inte pågå så länge till. Och nu har jag även blivit förkyld med, annars hade jag tänkt att besöka gymmet i helgen
 
Men nu har jag ju turen att jag har världens bästa promenadvagn, och övningar med egen kroppsstyrka att köra hemma.

Ny vagn

 
Vi har ganska länge haft problem med våran vagn då den på senare tid har blivit mer och mer sne för varje gång. Och nu har jag haft problem med värk i handleden, upp i armbågen, till axeln och så ner bak i ryggen, på höger sida. Det tog ett tag för mig att förstå att det var vagnen som var felet, men nu kunde jag knappt köra eller plocka upp varor på praktiken. Förstår ni då vilket problem det kan bli av en sne vagn ?
 
Idag tog vi tag i problemet, åkte in till Linköping och köpte oss denna skönhet på bilden, jag är tokförälskad i den, och överlycklig att ha en vagn som går att köra utan att spänna hela kroppen. Jag älskar den, ! Bästa köpet på väldigt väldigt länge!

Måndag

Jag har sånt rus i hela kroppen, känns så underbart !
 
Nu ska jag försöka hålla detta rus kvar, för då kommer det att fungera. Oh just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. I morgon ska jag till skolan, men har ingen lektion. Behöver arbeta lite och även skriva ut lite papper för att söka till en utbildning som jag verkligen hoppas på. Får jag chansen att gå den så ska jag försöka hoppa på en annan efter den, nästa år. Och eftersom jag är hemlig så berättar jag inget förns jag vet. Men håller tummarna gör jag redan nu.

Liten uppdatering

 
Lea i hennes fina arbetsbyxor.
 
Ingen vidare uppdatering, men det har hänt grejer ändå. Så mycket som grillning i Vadstena, godegårdsmarken, köpt studentklänning, gått promenader med lillsnuttan, varit i Linköping med Ida oh shoppat osv. För ja, igår åkte Lea och jag till Linköping med Ida, en massa kläder till Lea men enbart ett par byxor till mig själv, jag som verkligen skulle behöva lite kläder. Men tar en till tur på torsdag då vi ska in och köpa ny vagn. Så himla bra !
 
Idag är en lugn dag, Emil hjälper till på duntis, Lea ligger just nu och sover och jag ska snart göra mig iordning så vi kan gå ut i det fina vädret sen! Himla populärt att vara ute nu, springer runt överallt! Sen ikväll ska jag på ett boxpass med Ida, och tänkte även ta och sola i solarium för första gången i mitt liv, för att få lite färg på kroppen till den 5 juni ! Bra dag känns det som.