Sommar och fladder

 
Fina sommardagar, har spenderats på absolut bästa sätt. De är så det ska vara och jag älskar denna sommar. 
 
Jag känner av aktivitet i magen, (redan!) och har gjort det sedan vecka 14 i form av fladder. Dom senaste dagarna har jag känt riktiga sparkar, ofta på morgon och kväll när jag ligger på mage i sängen. Häftigt, och himla kul, för att vara vecka 16. 

Trött

Denna trötthet är bara helt sjuk. Känslan är typ den att jag skulle kunna sova ståendes. Men nu är jag frisk från förkylning, migrän och hosta som jag drabbades av efter varandra, så det är bara att börja röra på sig igen.

Storasyster

 
Jag har blivit glatt överraskad över att det finns rätt underbara människor runt om mig. Som verkligen visar glädje och blir glad för någon annans skull Och ni är lixom guld värda.
 
Lea ska bli storasyster, och bara tanken är helt sjuk. Lea ska få ett syskon och jag blir tvåbarnsmamma. Vi utökar vår fina familj ytterligare. Underbar känsla.
 
Tacksam över våra vänner min familj har.

Uppdatering

Har haft en väldigt fin kväll hemma hos mamma. Tack för den, dessa är guld värda.

De senaste dagarna har det varit rätt mycket kaos i mitt huvud, men utan anledning egentligen. Men nu ikväll efter att ha läst ett mail vart man ju absolut inte klokare. Varför inte göra så att man förstår bättre. Men ändå håller jag tummarna samtidigt som det kommer krångla till det. Och i dessa tillfällen är det inte bra med sån telefonskräck jag bär på.

Annars har jag hjälpt till att måla Emils festivalbil idag, och i morgon blir det färdig när vi fortsätter. Annars rullar dagarna på och imorgon är det också Leas sista dag på dagis innan semestern och i höst går hon upp i timmar. Så skönt att alla tre är lediga i sommar.