Kristallsjuka

 
En av de bästa grejerna med 2012, tog bort tandställningen. Helt plötsligt kunde jag le utan att skämmas.
 
Jag har antagligen fått kristallsjukan, och ärligt talat hade jag hellre velat ha en redig förkylning, eller kanske magsjuka till och med. För detta, ja det är inte kul. I tisdags rörde jag mig så lite som möjligt, igår tänkte jag försöka mig på stan, det vart lite mycket men det gick. Idag har jag bara tagit det lugnt med en promenad till östensson. Skulle testa på att köra lugnt på gymmet, det jag kände att jag kanske skulle ha balans till, men nej, efter några minuter på stan blev det inget med det.
 
Men idag har jag haft en bra dag iallafall. Jag har haft Erika på besök, från ca halv elva till kl tre. Jättetrevligt, timmar som bara gick åt att prata. Och det är alltid så kul, och jag är tacksam att jag har denna vän. Har även köpt present till Anders, som fyller i morgon, så imorgon är det kalas hemma på landet. Ska bli kul och skönt att komma dit en stund.
 
Jag har gjort en plan för mig själv, vad gäller träning och kost. Nu har hela Januari gått, så nu kör vi på den vägen. Även om träningen nu till en början kommer vara lite seg pga sjukan, så håller jag i kosten. Köpte mig ju ett par nya löparskor i går, så det håller ju motivationen uppe iallafall.
 

Sjuk

Idag mår jag bara så jäkla dåligt. Inte gått en minut utan att vara svimfärdig, bara kunnat dricka vatten osv. Och vart kom det ifrån mitt i natten? Fick mig iallafall några timmar själv i soffan medans Emil och Lea var iväg. Har jag tur blir jag bättre över natten.

Lea 1 år

 
Idag fyller min stora tjej 1 år. Det är sjukt, tiden går för fort. Men du är och förblir det bästa någonsin. Och jag skulle aldrig kunna önska mig något finare. Mamma älskar dig, till månen och tillbaka, och så himla mycket mer än så.
 
Idag hade vi kalas för Lea, himla mysigt. Jättefina presenter. Fin dag för min fina !
 
 

Gårdagen

 
Bild från gårdagen i Norrköping och Linköping.
 
Igår åkte Emil, jag och Lea till Norrköping och Linköping för att kolla och shoppa lite. Tre tröjor, en mysmunktröja, två träningslinnen, en träningstshirt, en munktröja, och ett par nya träningstights. Och så en ny shaker. Kul att ha att välja mellan. Får ju lixom aldrig nog av träningskläder, men dessa är jag jättenöjd med, och då blir det helt plötsligt roligare.
 
I morgon åker jag och Lea kanske till linköping igen, med Emils mamma. Trevligt. Jag är på en bra början till en ny garderob.
 
 

Min födelsedag

 
 
Två halvkassa bilder från min födelsedag. En av mina tårtor och en av mina födelsedagspresenter.
 
Min 20 års dag var toppen, jag gjorde de finaste tårtorna jag någonsin gjort, varav ni ser en på bilden, den andra på instagram. Fina gäster, en fin kväll. Denna bok måste jag säga är favoriten då jag längtat efter den himla länge. I denna hittar jag inspiration i många recept och kan äntligen läsa lite hur, vad och när det är bäst att äta när du tränar osv. Denna bok är från min syster och jag fick även en liten miniblender, äntligen kan jag göra smothies!
 
Fick även pengar och 3 st presentkort på team sportia. Och av Emil fick jag mina proteinpulver och shopping. Jag är jättenöjd över min dag. Verkligen !
 
 

20

Idag fyller jag 20 år.
Rätt sjukt. Idag ska jag ha en bra dag ! 

Protein

Fick hem ett paket med detta idag. Så himla glad. Mitt pulver jag käkat ett bra tag tog slut igår, så det passa perfekt att komma idag. Detluktar himmel, oh är så hiiiimla gott. Två stycken är med smak av jordgubb- och vit choklad, och en är av kiwi yoghurt.

Anledningen till att jag väljer att dricka protein till tillskott är för att min muskler ska återhämta sig bättre och snabbare och inte brytas ner. Det är smidigt att ha med sig, och dricka upp direkt efter ett träningspass !

Lördag

 
Bild från dagens bodypump.
 
I morse var det bara att kliva upp för att åka till stan och låta kroppen svettas. En timmes bodypump och 20 min intervaller. Så himla skönt. Åh, vad min kropp mår bra av detta !
 
När jag kom hem fick jag i mig lite frukost och tog en varm skön dusch. Sen har vi inte gjort mycket här hemma. Vi åkte up till Hubba en sväng, för att Lea skulle få sova lite. För somnar hon inte när vi är hemma är det bara att gå med henne i vagnen eller sätta henne i bilen. Funkar jämt.
 
Sitter och väntar på att postkodsmiljonären ska börja. För Tvn gör nog våran kväll här hemma.

Jobbig dag

Skapligt dålig dag för min del, så jag avbokade mitt cxpass rätt tidigt. Vid 5 åkte jag för att iallafall gå på corepasset, hann värma upp och strax innan sprack det. Där brast det och det gick bara inte. Tack till min fina vän som sket i passet hon med och skjutsade hem mig. Att du finns kvar hos mig gör mig så himla glad! 
 
Det har varit en jobbig kväll, men jag har gjort det bästa av den. Lagat tacos och unnat mig lite choklad, gott! Nu ska jag försöka sova för att i morgon gå upp tidigt och åka på ett bodypump pass. hejja mig

Proteinfluff och veckans träning

 
Inte världens bästa bild, men detta är hallonproteinfluff. Så himla gott, nu vet jag vad jag ska göra när sötsugen stiger sig på. Det är gjort på Hallon, mjölk och vaniljcasein pulver.
 
I tisdags hade jag träningsvärk från helvetet. Benen och rumpan tog nog hårdast efter bodypumpen, men inte backa jag ur för det, för visst hade jag ett boxpass bokat i tisdags. I går sprang jag intervaller på bandet i en halvtimme, fast att jag skulle haft en vilodag. Och idag, lite löpning, mage och box. I morgon har jag ett cxpass bokat och ett core, som förra veckan.
 
Jag är stolt över att jag inte bangar pga träningsvärk, jag är stolt över att jag fortsätter springa och köra på fast jag känner att jag inte orkar. Det jag har i huvvet är, "I dont stop when im tired, i stop when i'm done", och plötsligt får man lite mer kraft någonstans ifrån. Och jag är glad över att Erika som jag kör box och core med, kör hårt och peppar. Jag mår bra!
 
Nu ska jag sätta mig och leta inspiration till tårtor till min födelsedag, och även Leas, som faktiskt är om ca 2 veckor. Och så slog tanken mig precis just nu, att vad ska man ge sin 1 åring i present? Jag har för det mesta sagt att hon behöver kläder, men leksaker är ju så himla kul. Jag själv har det planerat, att jag önskar mig pengar för att kunna förnya min garderob som för det mesta består av förstora kläder. Presentkort på teamsportia, eller från fitnessguru.se skulle sitta riktigt fint. Ja vi får se, men jag ser fram imot Leas och min helg, verkligen!
 
 

Lea Victoria

 
Mammas lilla hjärtegull.
 
Tänk att du om 3 veckor fyller år för första gången. Du ska ha ditt första kalas, oh du fyller 1 år. Jag kan inte förstå att tiden har gått så himla fort. Tiden har bara flugit förbi. Jag minns dagen då du föddes som om det var igår. Sedan den dagen har mitt liv varit en dröm. Du är det bästa jag vet.
 
Mamma älskar dig, <3
 
 

Min helg + måndag

 
 
Några bilder från veckan som varit. - Be fucking awesome
 
I fredags tog vi det lugnt här hemma, tills kvällen kom då jag gick på mitt Corepass. Jobbigt, och det kändes i ryggen ett par dagar efter. Sen hade vi fredagsmys här hemma. I Lördags gck vi upp tidigt för att hämta Ida och Robert, lämna Lea hemma hos mamma på landet sen åkte vi mot Gävle. Ja, det var ju dags för dop. Ca 8-9 timmars bilresa på en oh samma dag, men kul hade vi. I Söndags var vi bjudna på Kalkonmiddag hos mormor och morfar, gott som vanligt.
 
Idag startade jag dagen med god frukost, mys framför tvn, och vid 12 gick jag på ett Bodypump pass. Har enda sedan jag började träna i stan kollat som bara den och varit jättesugen på just detta pass. Och jag ångrar mig inte om man säger så. Jobbigt, och det känns i ben och armar. Men det är som det ska vara. Har även ett Bodypump pass bokat på lördag, och på måndag om en vecka igen.
 
Jag har hela denna vecka planerad vad det gäller att gå till gymmet. Det står skrivet i min kalender, och det är sånt som får mig att hålla igång. Att se allt jag gjort, min framgång. Resten av dagen har vi inte gjort mycket här hemma. Just nu ligger jag i soffan, och Emil försöker natta Lea. Ska ta mig en värktablett för huvvet mitt, sen ska jag lägga mig med några tidningar.

BOX

Idag körde jag som sagt ett Boxpass. Tufft, men så himla skönt. Helt rätt träningspass om man känner att man är arg osv, om sin partner tål hårda slag och sparkar såklart. Känns så himla bra nu, efter en dusch och ett kvällsmål. I morgon har jag ett corepass, men innan det blir det uppvärmning, vilket jag missade lite idag. Har suttit och kollat och bokade tre pass nästa vecka. Ett Bodystep pass, box och CXworx. Känner att jag börjar detta år så bra som det bara går.
 
Jag har satt upp mål, jag har skrivit ner dom och ska även skriva vissa här. För visst är det så, när man berättar för någon, så blir man bara mer motiverad. Så är det för mig, och för tillfället har jag sån himla inspiration.

Just do it

Jag började denna dag med att sova himla mycket längre än vad jag hade tänkt. Gjorde mig en skål med gröt, sen vid kl 11 åkte jag ner till gymmet. Körde igenom hela kroppen, bra att börja med. Så himla skönt att komma igång. Jag har länge varit sugen på alla dessa gruppass, så imorgon har jag ett boxpass bokat, och även ett corepass bokat på fredag. 
 
Nu ska jag sova bort min huvudvärk och invänta träningsvärken istället. Imorgon ska Lea och jag städa hennes blivande rum.  
 
just do it 

Inspiration

 
Be your own inspiration
 
Vid Juletider har jag inte funnit tid eller ro för Gym. Men nu är det nytt år. Idag är Gymmet stängt och därför sticker jag dit i morgon. Jag har mål som jag ska sätta, som jag ska skriva ner. Så nu börjas det, detta år ska jag komma i god form, så varför inte starta direkt? Jag tror på mig själv och jag vet att jag kommer klara det.
 
Dessa uppdateringar kommer motivera och inspirera mig mer, det är därför de kommer dyka upp.
Nu ska det verkligen brännas fett och byggas muskler!

Jul och Nyår

 
 
Bilder lånade av Ida, från Nyårsafton.
 
Jag har inte haft tid att uppdatera nu när det varit julhelg osv. Men jag har hunnit med en hel del annat.
Julafton spenderade vi med min del av familjen uppe hos mormor och morfar som vanligt, mysigt när det blir så mycket barn oh så. På juldagen åkte vi upp till Godegård för att fira jul där. Och senae den kvällen följde jag med Ida och Robert för att festa, skitkul kväll. Sen har vi shoppat, Emil har varit iväg och jag har umgåtts en del med Ida och Milo. Nyårsafton spenderade vi hos Ida, Robert och Milo. Det lagades trerätters, spelades, och vi hade kul. En bra och lugn kväll.
 
Året 2012 har varit det bästa. Den 27 Januari föddes Lea, och sedan dess har jag mått toppen. Även om det varit lite tråkigt från andra håll, så är det just hon som kan få allt så bra. Det har varit ett vädigt händelserikt år, och jag är nog inte den enda som säger det. Mycket bra har hänt, men väldigt mycket tråkigt med. Många bortgångar, av både egen vilja och motvilligt så att säga. Men ändå, det bästa året för mig.
 
Jag har varit mammaledig hela 2012 och i Frebruari börjar jag skolan igen. Jag har ångest, men jag tror det kommer funka. Och jag hoppas på att Lea kan få börja dagis även då. Men med detta, vill jag säga Gott nytt år.