Look for stars

 
 
Det är med lite smått ångest och med en liten klump i magen som jag lämnar 2014 bakom mig, och det pågrund av att tiden går så förbaskat fort, för annars ser jag fram imot ett nytt år. Detta år har varit ett av de två bästa åren i mitt liv. Året 2012 kom Lea till världen oh vi blev föräldrar för första gången, och 2014 kom hennes lillebror och vår värld vändes upp och ner för andra gången. Att Casper kom till världen var det bästa på hela året, dagen kommer jag alltid att minnas som om den var i går. Så fantastisk.
 
Lea är världens finaste storasyster, och det är så underbart att se de små tillsammans. Att se Casper lysa upp när han får syn på Lea, den blicken, den är oslagbar. Vi lyckades skapa världens mest finaste och gladaste lilla pojke. Så perfekt man bara kan tänka sig, precis som sin syster.
 
Detta år har jag saknat vänskap. Mycket vänskap, men seciellt en viss. En vän som föralltid kommer stå mig varmt om hjärtat. En vän som jag mer än gärna hade velat se vara en del av mina barn liv, vara en del i min vardag, en vän som skulle vara självklar på mina barns kalas och annat skoj, en vän som skulle vara självklar att ringa för att berätta något kul eller bara för att prata. Det är en vän jag sent kommer släppa, ne aldrig. För även om det var år sedan vi faktiskt träffades så kommer hon alltid vara min bästa vän. Och henne har jag saknat, och kommer nog alltid att göra.
 
Vår flytt till denna lägehet står högt upp på topplistan detta år. Det var bra på många olika sätt. Från första dag har det känts rätt och så himla bra. Och här kommer vi bo tills dagen då vi flyttar till hus. Och lagom till årsskiftet har jag kommit underfund med vad jag ska satsa på för utbildning. För nu är jag nog fast besluten vad i vad som gäller för mig.
 
Jag må ha världens finaste familj, som jag är så oerhört tacksam för. Jag är även tacksam för min sambos famlij som ställer upp o vått och torrt. Jag kommer vara evigt tacksam för de fina människor som finns i mitt liv. Mycket har hänt detta år, och vissa hjärnspöken flyttade in i mitt huvud. Det kan vara den värsta känslan någonsin men den har lärt mig något mycket viktigt. Att ta vara på dagarna som de är. ta tag i nuet, för det kommer inte igen.
 
Med det sagt, så säger jag Gott nytt år till er mina vänner.

Nytt kök med tillbehör

Lea fick sig ett nytt, större och bättre kök i julklapp som tomten lämnade natten till julafton. Emil och jag satte ihop köket på uppesittarkvällen och lade sen en filt över. På julaftonsmorgonen tog Lea och jag sovmorgon i vår säng, till Casper och Emil kom in och väckte oss, Tomten hade ju lämnat ett stort paket under natten.
 
Leas reaktion var bättre än vad jag trott. Sedan har hon fått en massa tillbehör till sitt kök, mycket glassar, frukt, tårta och en porslinservis. Så såhär såg det ut morgonen därpå. Hon dukar upp, matar dockan, bjuder oss på fika mm. Detta kök var så mycket bättre än det tidigare och det är jag så glad över.
 
Julafton var en perfekt dag för barnen, och även för mig. Att se barnens uppskattning värmer i hea kroppen och det kan jag leva på länge.

God fortsättning

 
Min fina tomte 2014 ♥
 

 
 

Julkänsla

Just nu är julmaten på g. Jag har då aldrig stått med julmat, även fast jag flyttade hemifrån för mer än tre år sedan, och julgran har vi häller inte haft. Men i år har vi en fin grå plastgran i vardagsrummet som ger oss julkänsla, fina adventsljusstakar och nu dagen innan jul står jag med egen julmat. Äggen kokar, jansson i ugnen, köttbullarna ska rullas nu osv. 
 
Jag startade dagen med ett tidigt besök hos frisören för att få en finare färg i skallen, därefter hämtade jag mina nya glajjor och köpte resten av alla julklappar. Ikväll är det uppesittarkväll här hemma med bingolotter och julklappsinslagning osv. Tänk vilken julkänsla jag fick ändå, utan snö. Underbart.
 
 

Äntligen, jippi yey.

Vi lämnande in min dator i tisdags, och Emil åkte och hämta den i morse. Det kallar jag service. Datorn är som ny, precis som när jag köpte den för ett år sedan. Så himla skönt, och jag jublar lite inombords. Äntligen kan jag arbeta precis som jag vill, och gå igenom alla bilder, som bara har fått ligga sen i somras. Ja, jag är supernöjd.
 
Jag sitter för tillfället i köket och vill starta med en massa saker på en gång. Men igår kväll fick jag för mig att jag skulle träna upp min kreativa sida som gav mig MVG i skolan. Så ikväll tar jag det lugnt, greppar pennan och skissar lite. Och tills visare er bloggen ut som såhär, tills jag gått igenom mina bilder osv.
 

Snart så!

Älskade barn !

Min dator ska in på reparation i veckan. Så glad! Innan jul får jag min älskade dator tillbaka. Ligget efter i mitt pluggande på grund av detta. Men underbara lärare och kontaktpersoner som accepterar detta. 

Framåt våren ska jag äntligen läsa matte igen. Tänk att jag är så tvärtemot min omgivning som hatar matte. Tanken är att läsa upp till matte D. Jag vet att kag klarar det.

Det börjar bli jul här hemma med adventsljusstakar, stjärnor, och julgran. Altanen har blivit julfin och vi har bara några enstaka julklappar till Casper kvar. Åh vad jag älskar julen!