Namnsdag

 
Ja, för är ju ändå värd ett stort grattis, tusen gånger om, på sin namnsdag <3

Grattis pappa

 
Grattis bästa Papsen på födelsedagen <3
 
Har haft en väldigt bra dag idag. Fick det lite städat här hemma medans Lea var på dagis och Emil var iväg, sen spenderade vi några timmar på stranden i varamon, och därefter åkte vi till pappa, lämna över en blomma, fika och prata. Nu ligger Lea och sover, och jag har myst ner mig i soffan och ångrar att jag inte köpt hem några jordgubbar.

Besviken

Tänk vad besviken man kan bli på någon. Jag har skaffat mig riktigt fina vänner under tiden jag haft Lea, men du ville väl bara vara en vän i vissa perioder då du känt dig ensam. Rätt blåst känner man sig, och två gånger har man gått på det. Ja, besviken blir man.

Snabb uppdatering

Många dagar har jag funderat på när jag ska orka sätta mig här och uppdatera. Jag gör bara en snabbis. Jag har haft det himla bra sedan sist, vi har varit på en jäkla massa folkrace, en kvällstävling i norrköping med Emil och Adde, jag har agerat kartläsare åt Emil och den tävlingen vann vi, vi har ätit endel glass, varit ute och käkat, jag har tagit studenten, osvosv. Angående min student så var den perfekt enligt mig. Värt det att vänta ett år, den var lugn för min del som hela veckan innan men så himla bra och perfekt väder. I helgen är det midsommar och jag hoppas att det blir minst lika bra väder då. Och jag tror att hela sommaren kommer bli perfekt, så länge som både Emil och jag är lediga och kan umgås och njuta. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sen åka till stan och byta en tshirt som jag köpt till Lea och och leta byxor och tights till mig själv. Och senare ska vi ta ett dopp i varamon och sen fika hemma hos bästa papsen ikväll.