Ny lägenhet

Det gick vägen och nu har vi fått ny, större lägenhet. Denna lägenhet vi bor i nu och har gjort i 3 år har varit Bra. Lea har haft sitt eget rum, då vi inrett det lilla förrådet i lägheten. Men nu ska hon få ett riktigt, stort rum. Vi flyttar från 67 km² till 80 km². Helt perfekt, och jag hade aldrig trott att vi skulle få just denna. 

Denna morgon har jag skrubbat badrummet med nöje! Just för att det inte ska bli lila stressigt och jobbigt vid flytten. Vi har även fyllt 4 soppsäckar med kläder och annat som ska till tippen. Ja, vi börjar en månad i förväg. Och jag är himla glad! 

Håller tummarna

13.15 ska vi iväg en sväng, nu hoppas jag på medgång, och mycket tur. Detta vore perfekt. Jag håller mina tummar hårt idag ! 

Frisörbesök och semester

Efter all smuts, damm och den extremt jobbiga värmen på duntis i en vecka satte jag mig igår i frisör stolen i några timmar. 

Håret vart så himla bra, och efter lite silvershcampoo kommer det bli helt perfekt. För tanken är att jag ska slippa färga håret varje månad så fort lite utväxt visar sig. Nu kan håret växa utan att jag behöver tänka på den. 

Just nu sitter jag på gräset i godegård och väntar på att vi ska åka in till stan igen. Imorgon åker vi på semester fem nätter på västkusten. Alltså, så himla underbart. 

Det är okej

Det är en himla lättnad när man har någon vid ens sida som faktiskt lyssnar. Bara lyssnar, utan att nämna att nämna "jag vet hur det är, hur det känns" utan att säga "jag har varit med om samma sak", någon som verkligen lyssnar. Jag är tacksam för mina barns farmor, på många sett. Men idag fick jag släppa en och annan tår. Men det, bara av lättnad. Och jag vart nog lika förvånad som hon.  Det är okej att visa sig själv ibland. Och som den väldigt känslosamma människa jag är, måste jag inse att det är okej. 

Annars är folkracefestivalen i gång. Två dagar kvar och jag är slut i huvudet. Och nu ligger j soffan med en utslagen bebis, Lea sover i min säng och jag får tid med mig själv ikväll. Fredagsmys med en påse maltesers. 

Irriterad och fundersam


Det var dags för sittdelen för min pojk på 5 månader och 1 vecka. Och idag visade sig även första tanden på mitt charmtroll. Älskade <3

Har precis sänt iväg ett mail till platen, då jag fick höra att våra grannar bredvid ska flytta. Saken gjorde mig irriterad, pga att jag inte förstår hur de lyckas. Vi har nu länge varit sökande och de lägenheter vi vill ha ligger aldrig ute. Men de fick en, en totalrenoverad till och med. Och vi har sagt det, vi bor kvar här tills vi får tag på en sån som vi vill ha. Nu jäklar när de fått en, utan att något har legat ute på hemsidan så ska jag ligga på dom som fasen. Nu vill jag också flytta om det så är om tre månader eller nästa vecka. 

Jag har inte velat sätta upp mina bilder på väggen för att jag inte vill förstöra väggarna ifall vi flytar någon gång. Jag har inte köpt en tv till sovrummet ifall vi snart måste ta ner den och lägga igen hålen. Jag vill fixa i Leas rum och göra det flickigt ocv mysigt. Men detta har jag inte gjort under en lång tid pågrund av att jag så gärna vill flytta. Jag vill få upp allt jag vill och få plats med det jag önskar. Nu jäklar ska jag tjata mig fram en lägenhet!

Annars rullar dagarna på och Emil har jobbat den senaste månaden. Och nu gick han på semester i 4 veckor. Sedan börjar han jobba skift. Det är sommar, jag och barnen har badat och bra njutit en massa. 

Mellis


Detta är min första mellis, och sitter med min andra i handen. En kokos, banan - och hallonsmoothie. Hungrig behöver man aldrig gå med denna konstplan.

Det är varmt och klippigt i övrigt. Casper och jag är ensamma hela denna tisdag och jag har inte lust att göra någonting. Mer än att sitta och hoppas på åska.

Kost och träning

Japp för nu fick jag nog. Idag fick jag mitt kostprogram och imorgon får jag tillgång till mitt träningsprogram. Det känns bra. Det kommer vara kämpigt men jag kommer njuta. Detta kommer gå så bra ! 

Finaste


Jag bara älskar denna bild. Fina, fina ungar <3