158 dagar

4 månader kvar exakt tills mitt finaste fina hjärta blir storasyster. Och jag blir tårögd av bara tanken.

Onsdagmorgon

 
Lea sitter oh ritar ♥
 
Jag har precis avsultat en grötfrukost, gjorde gott i magen. Nu ska jag försöka bli klar med min sista inlämning i den här kursen. Näsa vecka börjar en annan kurs, samtidigt som jag måste plugga till ett prov, men hittills har det inte gått annat bra så jag hoppas de fortsätter så.

Mellis

 
Bästa mellis, kesoplättar med hallonkesella.
 

Reebook Easytone

 
 
Älskar snabb leverans. Dagen efter kom mitt paket, och jag älskar dessa skor. Mina Easytone.
 
Men än har jag inte invigt dom men det sker senare idag när jag hämtat lillan på dagis.
Och på tal om det var inte dagis populärt idag då det enbart var vikarier, och jag fick lämna en ledsen Lea. Mindre kul, när hon älskar dagis annars.

Det här med namn

Det här med namn är väl egentligen inte jättelätt. Har ett killnamn jag stått fast vid sedan innan Lea föddes. Haft en hel den tjejnamn men är helt fast vid ett speciellt, sen ett tag tillbaka. Men såklart, så jag har kommit på ett till underbart tjejnamn, och även ett killnamn. Tiden får väl visa vilket som väger tyngst, eller vem bebis i magen är. 

Uppdatering

Dagarna går, alldeles för fort, veckorna bara rusar iväg. Lea har varit sjuk, och annars har det inte hänt speciellt mycket. Mer än det vanliga. Har just lagt en beställning på ett par träningstights, eftersom jag inte kan ha dom jag har nu, (förutom ett par med dom är lite för korta för hösten). Så ett par i samma material, ett par mjuka adidas. Och så ett par easytone från rebook, skönt med variation på skor med. Nu snart kan jag äntligen ge mig ut på promenader osv utan att svettas av varma mjukisbyxor.
 
Nu ska jag försöka plugga i min huvudvärk och mumsa i mig en god melon.

C-vitaminer

 
 Denna läckerhet står på mitt köksbord. En skål fylld med C-vitaminer.
 
Är för tillfället ensam här hemma, och ska passa på att plugga och sen ger vi oss ut på en kvällspromenad. Annars står det inte mycket med på schemat idag. En lugn och fin dag.

Newbie till bebis

 
 
 

Newbie till Lea

 
 

Liten

Ibland känner man sig så liten, så liten som en myra, men lite mindre ändå. Så liten att man inte syns.