Midsommar


Trevlig midsommar mina vänner ! 

God morgon


En bild från gårdagen i det underbara vädret. 

Ligger just nu i sängen tillsammans med Lea som sover som en stock och lillebror ligger i sin säng och pratar. Mysigare kan det nästan inte bli. Jo, om inte Emil var iväg och jobbade denna söndag.

Om några timmar är tanken att barnens farmor och faster ska komma in till oss för ta en promenad ner till staden, glo på alla cyklar och även stan. Trevligt. Jag trivs. 

Nationaldagen

Veckans invägning visade ett resultat på -1,1 kg. Bara 2,3 kg kvar till mitt första delmål. Känns super! 

Nu åker vi mot godegård för att spendera mestadels av dagen där. Men grillning, fika osv. 

Torsdagförmiddag

Torsdagförmiddan och jag sitter här i soffan med en sovande bebis och plugg framför mig. Just nu ska jag sätta mig och skriva en händelse som någon gång har hänt mig. En och samma berättelse ska jag skriva på tre olika sett, till en grupp med förskolebarn, som en krönika och som en novell. Himla tur att jag älskar att skriva, men att komma på om vad är ju ändå svårare.
 
Senare ska Lea hämtas på dagis, Caspers mjölkfria mat ska hämtas på lasarettet, och sedan ska vi åka till mjölby en sväng. Nyfiken på en ny butik som verkar mysig. Och så kommer detta uppskattas av Lea då vissa dagar blir något knasiga när Emil är iväg och jobbar, då han kommer hem sent på kvällen. Men idag åker vi alla iväg och gör något.

Emil Casper Benny

 
Emil Casper Benny
 
Nu är denna fina kille döpt och fick sig 3 fina namn. Dopet gick perfekt, och prästen sa själv att han aldrig varit med om en så glad bebis vid ett dop. Mitt charmtroll. Detta leende får man absolut aldrig nog av.