Kramkalas


Bilden är lånad av min syster. 

Igår var familjen Johansson iväg till Linköping för lite shopping till barnen och så en födelsedagspresent till deras kusin Elton. Vid 17 tiden var vi iväg på 4 årskalas. Mycket bus! 

Just nu glor vi på Timon och Pumba och jag bara njuter av vädret utanför. Vi har inga större planer under dagen mer än att Emil ska ta med Lea till hennes farmor en stund. Så jag och lilleman ska spendera några timmar utomhus. 

På bilden ovan ser man Lea och hennes kusin Milo pussas och kramas. Ja, Lea tycker väldigt mycket om denna kille. 

Sju veckor

För 7 veckor sedan, den 3 Februari föddes denna fina. Världens finaste bebis. Han lyser av kärlek och glädje. Han ler med hela ansiktet och jag kan inte sluta kolla på honom. 

Jag ska denna vecka försöka komma ihåg att fixa tid för dop, då det i vår är mycket konfirmationer och möjligtvis bröllop så vill jag ha en tid. Och denna lilleman får nog troligtvis två mellannamn. 

Imorgon är det dags för min efterkontroll, och med tanke på hur bra förlossningen gick så antar jag att även detta går bra. Efter den åker jag och Casper med Ida till antingen Örebro eller Jönköping och kollar läget. 

Håll tummarna

Nu håller jag alla tummar och tår jag har,  så hårt jag bara kan !! 

Put your dream to realitet


Imorgon blir lilleman här hemma 6 veckor. Och det känns fortfarande som att förlossningen skedde för någon dag sen. Den känslan <3

För två veckor sedan, tyckte jag att min kropp hade gjort sitt, den hade gjort av med 14 kg så jag bestämde mig för att starta igång resan själv. Och nu har jag fått Emil med mig. Vi gör detta tillsammans, och det känns så himla bra och kul. Min våg står nu två veckor efter start på -2,6 kg och i mål kommer det vara -30 kg.

Vi lever.

 
Vi lever. Drömmen. 
Men jag är trött, trött och ännu tröttare. Iallafall just idag. Men Casper och jag är ensamma några timmar denna kväll, så jag ska försöka slumra till en stund. 
 
Igår blev min fina fem veckor och i morgon är det dags för mig att lyxa till det hos frisören.